Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2017 20:16 - Либерали от европейският парламент осъждат българските ценности и морал
Автор: conservativevoice Категория: Политика   
Прочетен: 728 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Групата на АЛДЕ в европейският парламент разпространи позиция, в която „осъжда  нарастващите случаи на реч на омразата срещу гейове, лесбийки, трансексуални, бисексуални и интерсексуални“ в България, и призова държавата да осигури охрана на гей-парадът в София.
       Това е най-новият от безброй опити, либерали да налагат своите псевдоценности върху по-традиционно настроените източноевропейци. Някога под европейски ценности сме разбирали - равенство, свобода, семейство и морал, но днес, под либералната диктатура на ЕС, да кажеш, че вярваш дори и в едно от тези неща, би било заклеймено като „реч на омразата“. 
       Същата група твърди, че хората които са срещу този парад са „крайни националисти“. Несъмнено има такива сред протестиращите, но мнозинството от хората които са противят са обикновени хора, които все още са запазили своето чувство за морал.
       Всяка година се коментира за този парад, но никога не се повдига въпроса, какви хора участват в него? Либералите биха искали да вярвате, че това са обикновенни хора, които устояват за своите права, но дали е така? Ако потърсите снимки, което не е никак трудно, ще открите, че участниците в подобни паради, не са обикновени хора, а аморални индивиди, които парадират своята перверзия. И всяка година това се случва пред очите на минувачите сред които има малки деца. Държавата не смее да направи каквото и да е, защото от едната страна ще срещне гневът на либералите и техните „ценности“, а от другата, българите които не желаят подобни извращение да им бъдат налагани, като нещо нормално, под претекст, че това било за права. Чии права? Ами правата на българите които искат да възпитат децата си в традиционните ценности и искат да ги предпазят от налаганата от ЕС пропаганда. Кои ще се застъпи за техните права? Въпросните либерали не пропуснаха и да нападнат църквата, заради това че  има свещенните сред протестиращите. Единственото нещо което левите ненавиждат повече от идеята за традиционно семейство, това е смирение и вяра в Бог.



Гласувай:
4



1. olivie - когато думите се преиначават, те стават излишни и вредни
06.06.2017 21:03
следва мълчалив Q-TEC
цитирай
2. grigorsimov - Еми, педераси, сър..., а по -точно...
06.06.2017 22:07
А по-точно... - бесове, както ги е нарекъл Достоевски, още преди 150 години!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conservativevoice
Категория: Политика
Прочетен: 18475
Постинги: 11
Коментари: 6
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930